Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Що чекає місто Славутич: Мер розповів про зміни та перспективи

Що чекає місто Славутич: Мер розповів про зміни та перспективи фото

Міський голова Юрій Фомічев розповів про останні новини міста Славутич у своєму телеграм-каналі. Давайте розберемо головні питання, які він висвітлив на цьому тижні.

Освітлення та безпека: Найбільш чутливим питанням, яке виникає на зустрічах з керівниками комунальних підприємств, стало зовнішнє освітлення. Голова міста визначив його як пріоритетне, оголосивши про невідкладну модернізацію та оновлення системи. Це важливо для забезпечення безпеки та комфорту мешканців.

Дорожні роботи: Готуючись до весняного ямкового ремонту, місто активно використовує власне обладнання, зокрема, рециклер для переробки старого асфальту. Голова міста обіцяє покращення стану доріг цього року, звертаючи увагу на питання безпеки та максимально якісного ремонту.

До цьогорічної зими питань немає - вона справжня)! З снігопадами, морозами і переходами температури через «нуль», тому і ямок буде багато… - зазначив Юрій Кириллович

Медична галузь: Славутицька міська лікарня очікує на затвердження пакету послуг. Юрій Фомічев планує зустріч з головою Національної служби здоров'я для отримання відповідей та вирішення питань щодо фінансування та роботи лікарні у 2024 році.

Інфраструктурні роботи: Завдяки фінансуванню Євросоюзу, розпочинається капітальний ремонт ФОКу в Дніпровському кварталі та роботи в Центрі розвитку дитини. Водоканал активно готується до встановлення сонячної електростанції, спрямованої на забезпечення безпеки та економії ресурсів.

Фінансова підтримка захисників: Голова закликає мешканців долучитися до Фонду «Славутич.ЧАЕС.Розвиток», який збирає кошти для захисників та ветеранів. Запити від них надходять постійно, тому оперативний ресурс вкрай потрібний.

Нехай ці ініціативи призведуть до нового етапу розвитку міста та підвищать якість життя його жителів.

Фото: Телеграм канал-Юрій Фомічев

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: