Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Ініціатива та програми: Засідання виконавчого комітету у Славутичі

Ініціатива та програми: Засідання виконавчого комітету у Славутичі фото

7 лютого, у залі засідань Славутицької міської ради відбулося важливе засідання виконавчого комітету, на якому було розглянуто 29 питань, ключових для різних сфер життя міста.

Міський голова Юрій Фомічев поділився інформацією щодо важливого кроку у розвитку міста:

"Спільно з компанією Panasonic ми ввели в експлуатацію теплові насоси на басейні дитячого садочка «Калинка». Це лише початок нашої ініціативи з впровадження теплових насосів на інших об'єктах міста. Це не лише важлива частина нашого плану щодо відмови від використання викопних джерел енергії, але й актуальний тренд у Європі. Ми розуміємо необхідність використання таких технологій і активно їх впроваджуємо". 

Окрім цього, члени виконавчого комітету обговорили зміни до бюджету на 2024 рік та схвалили ряд міських програм. Серед них — програма забезпечення беззбиткової діяльності житлово-комунального господарства, програма розвитку малого і середнього підприємництва, а також програма підтримки Збройних Сил України.

На засіданні також був представлений звіт про діяльність адміністративної комісії за 2023 рік. Зокрема, розглянуто питання квартирного обліку та прийнято 149 рішень щодо надання статусу дітям, постраждалим внаслідок воєнних дій та збройних конфліктів.

Фото: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: