Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Свідомість і безпека: День безпечного Інтернету в Славутичі

Свідомість і безпека: День безпечного Інтернету в Славутичі фото

6 лютого 2024 року світ відзначив День безпечного Інтернету, спрямований на популяризацію знань про відповідальне користування цифровими технологіями серед дітей та підлітків.

Славутицький ЗЗСО №1: У школі проведено тренінги з медіаграмотності, де діти отримали корисні поради з безпечного використання Інтернету та навчилися захищати свої соціальні мережі.

Гімназія «КрОКус»: Учні відвідали заняття з медіаграмотності в оновленому Молодіжному просторі, де отримали знання про безпеку в онлайн просторі.

Славутицький ЗЗСО №3: На уроках інформатики учителька Ганна Корець акцентувала увагу на важливості дотримання правил безпеки платежів та розрахунків в Інтернеті.

Цей день є чудовою нагодою нагадати, наскільки важливо зберігати в безпеці особисті дані та фінанси в епоху сучасних технологій.

Дошкільні заклади: Для малят проведено тематичні заняття та консультації для батьків на тему безпеки дітей в Інтернеті, де акцентувалося на культурі користування гаджетами.

Нехай кожен з нас стане більш свідомим користувачем Інтернету, а наші дії сприятимуть створенню безпечного та позитивного онлайн середовища для всіх!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: