Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Обговорення та підтримка: Зустріч із родинами Нацгвардійців, Захисників Чорнобильської АЕС

Обговорення та підтримка: Зустріч із родинами Нацгвардійців, Захисників Чорнобильської АЕС фото

В Координаційному штабі відбулася зустріч із представниками об’єднання родин нацгвардійців, які стояли на варті Чорнобильської атомної електростанції й потрапили в полон (в/ч 3041).

Під час зустрічі представники Коордштабу, Міністерства внутрішніх справ України, Головного управління Національної гвардії України, Головного слідчого управління Національної поліції України та Департаменту охорони здоров’я МВС спілкувалися з присутніми та тими, хто долучився онлайн.

Родичі полонених військовослужбовців висунули питання про обміни військовополоненими, погіршення стану здоров’я полонених у ворожій неволі та роботу з Особистим кабінетом.

Представник Коордштабу зауважив, що інформація про місце перебування, стан здоров’я та умови утримання військовополонених надходить з різних джерел, включаючи звільнених, які діляться цінною інформацією.

Ефективність роботи з встановлення місця перебування та повернення військовополонених поліпшується завдяки якісному наповненню Особистого кабінету.

Спікери уповноважених інституцій відповіли на запитання родин, стосуючись обстеження, лікування та реабілітації звільнених, відкриття кримінальних проваджень, а також правового та соціального захисту родин військовополонених.

Обговорення та підтримка: Зустріч із родинами Нацгвардійців, Захисників Чорнобильської АЕС фото №1
Обговорення та підтримка: Зустріч із родинами Нацгвардійців, Захисників Чорнобильської АЕС фото №2
Обговорення та підтримка: Зустріч із родинами Нацгвардійців, Захисників Чорнобильської АЕС фото №3

Фото: Instagram: freechornobyldefenders

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: