Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Реалізуй свій проект разом із МастерМайнд: Оголошено новий проект від Офісу підтримки громадських ініціатив

Реалізуй свій проект разом із МастерМайнд: Оголошено новий проект від Офісу підтримки громадських ініціатив фото

Маєте ідею, але не знаєте, з чого почати? Приєднуйтеся до Офісу МастерМайнд в Славутичі та отримайте можливість реалізувати свій власний проект. Це чудовий шанс обговорити ваші ідеї, отримати практичні поради та підтримку від однодумців.

Що таке МастерМайнд?

МастерМайнд - це формат групових зустрічей, де учасники мають змогу ділитися своїми ідеями, вирішувати проблеми та отримувати підтримку від групи. Цей формат добре відомий у бізнес-середовищі та ідеально підходить для реалізації різних проєктів і ініціатив.

Як це працює?

Учасники обирають свої цілі та плани, які хочуть реалізувати. Потім, на зустрічах, вони діляться своїм прогресом, отримують поради та підтримку від інших учасників. Зустрічі триватимуть до 75 хвилин та відбуватимуться щочетверга.

Що вам це дасть?

  • Підтримку та інші точки зору.
  • Ресурси та просування для вашого проекту.
  • Возможності нетворкінгу та розширення контактів.
  • Новий досвід та можливість перевірити життєздатність вашої ідеї.

Хто буде модерувати?

Зустрічі буде модерувати Арина Старовойтова, директорка КП "Агентство регіонального розвитку" Славутицької міської ради.

Не втрачайте можливості зробити вашу ідею реальністю. Долучайтеся до МастерМайнд і рухайтеся вперед разом із підтримкою спільноти! Для отримання деталей та реєстрації телефонуйте за номером +38 050 353 11 35 в Офіс підтримки громадських ініціатив.

 

Фото: Офіс підтримки громадських ініціатив м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: