Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розбираємо міфи: Різниця між психотерапевтами, психологами та психіатрами. Радіоетер від Соціально-психологічного центру м.Славутич

Розбираємо міфи: Різниця між психотерапевтами, психологами та психіатрами. Радіоетер від Соціально-психологічного центру м.Славутич фото

Соціально-психологічний центр м.Славутич повідомляє, що у третьому випуску радіоетеру, адресованому ветеранам, які повернулися на свої робочі місця, а також працівникам ЧАЕС, була порушена надважлива тема, яка стосується міфів щодо психотерапевтів, психологів і лікарів-психіатрів. На жаль, досі багато людей мають упередження та стереотипи, які перешкоджають їм звертатися до психологів та отримувати вчасну кваліфіковану допомогу.

В Україні відношення до такої допомоги не завжди правильні, тому деякі люди можуть приховувати свою потребу в консультаціях, а однією з причин цього є страх. Деякі індивіди все ще асоціюють психологів із лікарем, який працює з хворими, тому намагаються приховати факт звернення до психолога.

У цьому етері розглядаються поширені міфи та відповідається на запитання щодо різниці між психотерапевтами, психологами та психіатрами, а також до кого і коли варто звертатися. Наголошується на тому, що у Соціально-психологічному центрі працюють досвідчені фахівці, які готові вислухати і надати допомогу в розв'язанні складних емоційних ситуацій. Закликається не забувати, що завжди є підтримка центру.

«Телефон довіри»:
067 850 91 16
095 945 69 40

Понеділок-п’ятниця
з 9:00-13:00, з 14:00-18:00.

Приємного прослуховування.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: