Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Життя та розвиток: Важливі моменти з засідання Славутицької Міської Ради

Життя та розвиток: Важливі моменти з засідання Славутицької Міської Ради фото

12 лютого міський голова Юрій Фомічев провів засідання 25 чергової сесії Славутицької міської ради, де розглянуто 35 питань порядку денного. Депутати та присутні вшанували пам'ять загиблих внаслідок російської агресії хвилиною мовчання.

Одноголосно було прийнято рішення про присвоєння звання "Почесний громадянин міста" (посмертно) Передерію Богдану, Весельському Валерію, Рожку Сергію, Ярошу Олександру, Костальському Денису.

У ході роботи депутати затвердили Програму забезпечення діяльності ради на 2024 рік та порядок використання коштів, передбачених на фінансування цієї програми. Також було підтримано участь міста в експериментальному проєкті з запровадження комплексної соціальної послуги з формування життєстійкості.

Депутати внесли зміни до регламенту Виконавчого комітету та регламенту Славутицької міської ради. Також розглянуті питання щодо земель, дострокового припинення повноважень депутата Славутицької міської ради В’ячеслава Почепа.

У зв’язку зі збільшенням витрат на харчування та соціальний захист дітей, начальник управління освіти Ніна Єроміна запропонувала збільшити видатки Програми розвитку системи освіти Славутицької міської територіальної громади на 2022-2026 роки.

Питання про повернення у комунальну власність захисних споруд не набрало необхідної кількості голосів. Але рішення про надання згоди на прийняття у комунальну власність Славутицької міської територіальної громади критого басейну "Дельфін" (Київський квартал) депутати підтримали.

Решта питань 25 чергової сесії Славутицької міської ради буде розглянута найближчими днями.

Фото: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: