Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Психологиня сексолог Анжела Садовська провела тренінг для жінок Славутича у Молодіжному просторі

Психологиня сексолог Анжела Садовська провела тренінг для жінок Славутича у Молодіжному просторі фото

16 лютого в Молодіжному просторі відбувся захід, який став важливим для багатьох жінок - тренінг, проведений психологинею та сексологом Анжелою Садовською. Тема заходу - "Як Зберегти Самопочуття та Ментальне Здоров'я в Умовах Війни".

Ті, хто не могли взяти участь офлайн, мали можливість приєднатися до закритої онлайн-конференції, що відбулася паралельно з подією в приміщенні. Ініціатива тренінгу здійснена у рамках міжнародного проєкту «МолодьТуТ: створи простір молодіжних перспектив у своїй громаді», який втілюється за підтримки програми USAID «Мріємо та діємо», виконавцем якої є IREX. Проєкт "МолодьТуТ" реалізується у партнерстві з NGO Youth Platform \ ГО "Молодіжна Платформа".

Під час тренінгу психологиня підняла важливі питання для всіх жінок і надала практичні рекомендації, як покращити своє життя прямо зараз. Захід організований спільно з працівниками Соціально-психологічного Центру та відділом  молоді та спорту - Тетяною Сергієнко та Ксенією Шевчук.

Подібні заходи надають можливість жінкам не лише отримати корисні знання та навички, але й відчути підтримку спільноти та знайти шляхи подолання викликів сучасності. Такі заходи стають важливим кроком у підтримці ментального здоров'я та самопочуття кожної жінки не тільки в Славутичі а і в Україні та за її межами.

Психологиня сексолог Анжела Садовська провела тренінг для жінок Славутича у Молодіжному просторі фото №1
Психологиня сексолог Анжела Садовська провела тренінг для жінок Славутича у Молодіжному просторі фото №2
Психологиня сексолог Анжела Садовська провела тренінг для жінок Славутича у Молодіжному просторі фото №3

Фото, відео: Ольга Мельник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: