Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Перша в Україні Акція "Квіти Вдячності" для Родин Військових у Славутичі. Започатковуємо флешмоб підтримки, приєднуйтесь!

Перша в Україні Акція "Квіти Вдячності" для Родин Військових у Славутичі. Започатковуємо флешмоб підтримки, приєднуйтесь! фото

18 лютого магазин "Квіти та Орхідея" влаштував особливу акцію, для підтримки та вдячності дружинам, матерям та дочкам військових. Під гаслом "Якщо ти дружина, мама або донька військового, то ця квітка для тебе", вони роздавали квіти безкоштовно перед магазином "Фора".

Захід був організований за сприянням Соціально-психологічного Центру та керівника магазину "Фора". Це створило незабутній момент для сімей військових, які високо оцінили цей жест уваги.

Головною метою акції було висловити повагу та підтримку військовим і їх родинам. Робота дружин, яку вони виконують, часто залишається в тіні, проте вона не менш важлива для нашого суспільства. Цей захід був спрямований на підкреслення їхньої ролі у забезпеченні нашої безпеки та свободи.

Акція також нагадала всім нам, що наша країна є вільною завдяки самовідданості та жертвам військових і їх родин. Це був чудовий спосіб виразити вдячність та визнання тим, хто служить нашій країні.

Запрошуємо всіх долучитися до цього надзвичайного руху любові та солідарності. Ми вже готові передати цей флешмоб у інші міста України! Разом ми можемо створити хвилю тепла та підтримки, що обійме кожну родину військового.

Так що, долучайтеся, приносьте свої квіти та долучайтеся до цього неймовірного руху. Нехай кожне місто відчує силу спільності та глибоку повагу до тих, хто служить нашій країні. Разом ми створимо рух любові та підтримки, хай квіти подяки цвітуть у кожному куточку України!


Фото, відео: Ольга Мельник 
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: