Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Представники Програми розвитку ООН в Славутичі: Успішна реалізація грантового проєкту

Представники Програми розвитку ООН в Славутичі:  Успішна реалізація грантового проєкту фото

13 лютого 2024 року відбувся важливий візит представників Програми розвитку ООН, Станіслава Підперигори та Андрія Поденежка, до міста Славутич. Вони прибули для ознайомлення з реалізацією грантового проєкту "Створення комплексного міжгалузевого управлінського механізму кризового реагування в громаді міста Славутич", який фінансується за підтримки Спільної ініціативи Європейського Союзу та Програми розвитку ООН "Мери за економічне зростання".

Під час візиту експерти мали нагоду відвідати КНП "Славутицька міська лікарня", де активно ведуться роботи з поточного ремонту приміщень Прихистку для ВПО. Цей прихисток призначений для дорослих та дітей, які втратили свої домівки через російську агресію. Тут створюють комфортні побутові, навчальні та грально-розвиткові умови проживання.

Гості також відвідали комунальний заклад "Славутицький міський центр соціальних служб", який надає підтримку ВПО та допомагає їм в адаптації та інтеграції в громаду міста Славутича.

Представники Програми розвитку ООН висловили позитивне враження від перших результатів реалізації проєкту та висловили своє задоволення вдалою співпрацею. Цей візит є ще одним кроком до успішного розвитку та підтримки громади міста Славутич.

Facebook: БФ ЧАЕС. Славутич. Розвиток

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: