Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Осяяння HAPPY SCHOOL: Два роки новаторської освіти в Славутичі

Осяяння HAPPY SCHOOL: Два роки новаторської освіти в Славутичі фото

Освітній центр "Осяяння" HAPPY SCHOOL вже успішно функціонує другий рік, пропонуючи новий стандарт освіти у місті. Засновницею цього закладу є вчитель з великим досвідом роботи, Мех Галина Володимирівна, та її дочка, Мех Христина Олександрівна.

Основною метою центру є надання якісних освітніх послуг учням 1-го та 2-го класів з основ наук у комфортних умовах. Завдяки невеликій кількості дітей у класі (до 10), кожній дитині надається індивідуальна програма розвитку відповідно до її потреб та розвитку.

Навчальні заняття організовані згідно з типовим навчальним планом та програмою, базованими на державних стандартах початкової освіти та концепції Нової Української Школи. Діти офіційно зареєстровані у державній школі, а навчаються у приватній, і проходять атестацію в кінці року, отримуючи свідоцтва досягнень.

Освітній центр "Осяяння" пропонує унікальну атмосферу, де панує дух поваги, довіри, свободи, відповідальності та доброзичливої взаємодії. Ключовим принципом є педагогіка партнерства, яка передбачає якісну та системну взаємодію між усіма учасниками освітнього процесу.

Центр пропонує комфортні умови для навчання, як фізичні, так і психологічні. Впроваджуючи альтернативні методи навчання, дієвий та результативний комплексний підхід, діти отримують можливість досліджувати та застосовувати знання на практиці як в групах, так і індивідуально.

Освітній центр "Осяяння" HAPPY SCHOOL - це не лише альтернативний освітній заклад, але і місце для навчання, виховання та розвитку творчих особистостей. Цінність закладу полягає в його здатності формувати дітей, здатних творити добро та змінювати себе та світ на краще, відповідаючи вимогам сучасного світу.

Осяяння HAPPY SCHOOL: Два роки новаторської освіти в Славутичі фото №1
Осяяння HAPPY SCHOOL: Два роки новаторської освіти в Славутичі фото №2
Осяяння HAPPY SCHOOL: Два роки новаторської освіти в Славутичі фото №3
Осяяння HAPPY SCHOOL: Два роки новаторської освіти в Славутичі фото №4

Фото, відео: Ольга Мельник

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: