Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пліч о Пліч: Волейбольні Змагання в Славутичі

Пліч о Пліч: Волейбольні Змагання в Славутичі фото

Сьогодні, в місті Славутич, відбулися захоплюючі Всеукраїнські Шкільні ігри "Пліч о Пліч" з волейболу, які привернули увагу всієї громади. 

Змагання проводяться серед учнів України з гаслом "РАЗОМ ПЕРЕМОЖЕМО". Ці змагання входять в систему "Всеукраїнських Шкільних Ліг", охоплюючи п'ять рівнів: шкільний, територіальний, районний, обласний та всеукраїнський.

Мета цих змагань – сприяти активному способу життя серед школярів та популяризація здорового спорту.

Відкриття змагань було вражаючим. Запрошені гості, включаючи начальника Управління Освіти і Науки Славутицької міської ради, Ніну Єрьоміну, та начальника Відділу Молоді та Спорту, Уляну Єрастову привітали учасників та побажали нестримного ентузіазму, справжнього командного духу та, звісно, успіху.  

Традиційно, звучав гімн України який символізував єдність та гордість за свою країну. Хвилиною мовчання, присутні вшанували пам'ять тих, хто віддав своє життя за незалежність та безпеку України.

Колектив "ШоуDANCE" під керівництвом чарівної Аліни Коваленко відкрив змагання запальним танком, створивши атмосферу неймовірного свята спорту та дружби. Захоплюючі рухи та енергія дівчат зарядили присутніх позитивом та веселим настроєм. 

Участь у змаганнях взяли чотири команди від різних освітніх закладів Славутича. Перша школа представляла команду «АТОМ», Ліцей Безмеж – «Без меж», Ліцей Крокус – «Unity», а Ліцей – «HeartBreakers».

Головний суддя, тренер і засновник волейбольної школи Славутича, Анатолій Камінських, здійснював справедливий розсуд та сприяв атмосфері справжнього спортивного свята. Дізнатись більше про Анатолія ви можете у нашому матеріалі:

Дружній дух був відчутний на кожному кроці. Учасники виявляли підтримку один одному, навіть коли гра ставала напруженою. Звичайно не обійшлось без гострих моментів на майданчику, які зробили гру захоплюючою для всіх глядачів.

Переможцями, які будуть представляти Славутицьку громаду на обласних етапах змагань, стала команда "АТОМ" від Першої школи. Бажаємо команді "АТОМ" успіхів у подальших змаганнях та пишаємося їхніми досягненнями! 

Дивись відео зі змагань:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: