Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ

Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ фото

Як перетворити батьківські збори на свято? Працівники закладу дошкільної освіти «Центру розвитку дитини» («ЦРД») знають відповідь на це питання, адже вони здатні перетворити навіть формальні заходи на незабутнє свято для дітей та їхніх батьків.

Тут об'єднуються творчість, дбайливість та педагогічний професіоналізм, створюючи унікальне середовище для розвитку та виховання дітей. Директор закладу, Машковська Тетяна Миколаївна, поділилася що через війну та пандемію заклад не мав можливості проводити батьківські збори у «широкому форматі» майже 4 роки.  

- "Через війну та пандемію ми були змушені призупинити проведення батьківських зборів у 'широкому форматі' протягом майже чотирьох років. Ці обставини створили складні умови для організації заходів і зустрічей з батьками. Однак, навіть у цих важких обставинах, ми відчували потребу у зборах та обміні інформацією з батьками. Тож сьогодні для нас дуже важливо поділитись усім тим, що відбувається у нашому дитячому садочку, і відновити теплий та довірчий зв'язок з кожною родиною."  

У чому особливість?

На цих зборах батьківська громада «Центру розвитку дитини» мала унікальну можливість глибше зануритися у світ навчання своїх дітей. Основною родзинкою «ЦРД» є те, що це логопедичний дитячий садок, де основний акцент у навчанні робиться на логопедичних практиках. Протягом заходу батьки мали змогу доторкнутися до програм та методик, які застосовуються в «ЦРД» для розвитку мовлення та комунікативних навичок їхніх дітей. Логопедичні практики виявилися цілеспрямованими та ефективними, викликаючи впевненість батьків у виборі дитячого садка.

Батьки отримали унікальну можливість буквально відчути атмосферу та бути присутніми на заняттях, які працівники «Центру розвитку дитини» щоденно проводять для їхніх дітей. Це було не просто показове видовище – батьки дійсно побачили як педагоги вкладаються у розвиток кожного маленького вихованця. Важливо відзначити, що діти не репетирували свої виступи. Для них це було звичайним, повсякденним заняттям у межах стандартного розкладу.

Такий підхід дозволив батькам побачити не підготовлену виставу, а щирі та невимушені моменти дитячої активності та радості. Заняття стали чудовою можливістю для батьків ближче познайомитися з освітнім процесом, який відбувається у «ЦРД», і відчути велику відданість працівників цього закладу. Така відкритість та природність заходів створює невимушену та довірчу атмосферу, яка є ключовою для ефективного спілкування між батьками та педагогами.

Презентація оновленого меню та сюрприз для батьків

Але основний сюрприз для батьків був ще попереду і пов'язаний він був з оновленим меню. Оскільки директор завжди у контакті з батьками, для неї важливо було презентувати страви оновленого меню, адже вона як ніхто краще розуміє, наскільки батькам важливо знати, як і чим харчуються їх діти.  

Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ фото №1
Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ фото №2
Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ фото №3
Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ фото №4
Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ фото №5
Новий формат батьківських зборів від ЦРД: Презентація нового меню та фуршет на користь ЗСУ фото №6

Тетяна Миколаївна зазначила:  

-"Ми розуміємо, наскільки важливо батькам знати, що їдять їхні діти. Але ще важливіше - спробувати це самим. Тільки тоді ви зможете відчути нашу турботу та любов, яку ми вкладаємо у кожен приготований обід. Це не лише харчування; це наш внесок у здоровий та смачний світ ваших дітей. Можна тисячу разів почути, але ми пропонуємо вам спробувати!" 

Тож батькам було запропоновано насолодитися справжнім шведським столом, який був організований працівниками «ЦРД». Важливо, що для цього заходу заклад закупив спеціальну партію продукції, у постачальника, за власний кошт. Колектив закладу вклав свої зусилля та ресурси в цей процес, демонструючи не лише професіоналізм у навчанні дітей, але й глибокий інтерес до їхнього здоров'я та комфорту.  

Кухарі приготували страви з дитячого меню, ті самі, що діти споживають у садочку. Це стало чудовою нагодою для батьків особисто скуштувати та оцінити те, що подається їхнім малятам. 

Окрім усього, весь захід мав благодійний формат, батькам запропонували задонати кошти на підтримку Збройних Сил України, та окрім шведського столу, колектив організував імпровізований буфет, у якому можна було придбати різну випічку.  

До речі, продукти для неї, також були закуплені за власні кошти працівників «ЦРД». 

Смачні булочки та пиріжки також продавали за добровільний внесок для ЗСУ. Вдалось зібрати значну суму, а саме 11 200 гривень, яка передана на підтримку наших захисників. 

Враження батьків та гарні новини 

Батьки, прийшовши на цей незабутній захід, виявили неабияке емоційне занурення в атмосферу тепла, об'єднання та щедрості. Вони активно долучились до благодійного внеску, проявивши велику підтримку для Збройних Сил України. 

Талановиті педагоги та працівники «ЦРД», які брали участь у підготовці та організації події, виявили високий рівень відданості та професіоналізму. Їх творчий підхід і бажання подарувати батькам та дітям неповторне враження зробили цей захід особливим. 

Спільна робота усього колективу закладу дошкільної освіти «Центру розвитку дитини» дала відчуття об'єднаної команди, яка працює не лише на навчанні та вихованні, але й на підтримці важливих благодійних ініціатив.  

Захід став чудовим прикладом того, як об'єднані зусилля можуть створити неповторний і надзвичайний захід навіть з формальної зустрічі, та ще й спрямувати його на допомогу ЗСУ. 

Але і це ще не все! Присутній на зборах мер міста, Юрій Фомічев, поділився дуже важливою та захоплюючою новиною для закладу. На жаль, поки це залишається секретом. Тож, слідкуйте за нашими оновленнями, скоро ми розкриємо завісу та поділимося цією важливою інформацією з вами!

Дивіться відео-репортаж:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: