Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Народна співачка в Славутичі

26 травня в залі Кіноконцертного комплексу відбувся концерт Народної артистки України Алли Кудлай. Чисельні шанувальники її таланту тепло вітали співачку. Вона покорила глядачів не тільки неповторним голосом, а й своїм артистизмом та жіночою чарівністю.

Алла Кудлай
26 травня в залі Кіноконцертного комплексу відбувся концерт Народної артистки України Алли Кудлай. Чисельні шанувальники її таланту тепло вітали співачку. Вона покорила глядачів не тільки неповторним голосом, а й своїм артистизмом та жіночою чарівністю. Майже у кожній її пісні – жіноча доля.

У концерті брав участь і син артистки Максим Кудлай - актор і виконавець пісень. Дуети, що прозвучали у їх виконанні викликали шквал емоцій та аплодисментів. Столичні знані гості дякували славутичан за любов до пісні, за теплий і дружній прийом.

Ця творча зустріч відбулася завдяки співпраці Кіноконцертного комплексу з первинною профспілковою організацією УЗФО ЧАЕС та її профспілковим лідером Світланою Грабовець. Частина виручених коштів від концерту буде спрямована на потреби учасників АТО, їх сімей та переселенців зі Сходу.

Людмила Любива

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: