Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Чому саме маленький Славутич? До міста нових ідей завітав відомий блогер Денис Казанський (відео)

Чому саме маленький Славутич? До міста нових ідей завітав відомий блогер Денис Казанський (відео) фото

До Славутича, на підприємство «Нова кухня», завітав завітав Денис Казанський - український блогер, політичний оглядач та журналіст інтернет-видання «ОстроВ».

Про це повідомила підприємиця релокованого бізнесу з Маріуполя до Славутича «Нова кухня» Марія Бубнова.  

Марія каже, що одне із питань, яке задав нам Денис Казанський було: «чому саме маленький Славутич після масштабного Маріуполя?»

У відео «Нова Кухня» вона поділилась відповіддю на це питання:

«Славутич — це комфортне місто для ведення бізнесу та життя! Тут є всі умови для започаткування власної справи! Мені є з чим порівнювати», - відповіла Марія Бубнова.

За словами Марії, Денис Казанський зняв репортаж, у якому розповів про історію «до відкриття». Але підприємиця каже, що завдяки допомозі міжнародних організацій у них вже є багато нового: і сучасне обладнання, і нове приміщення, і круті працівники. І вона з нетерпінням чекатиме нової зустрічі з Денисом Казанським, щоб розповісти вже про запуск підприємства.

Про те, як відбувається відновлення масштабного бізнесу, Марія постійно повідомляє на своїх сторінках у соцмережах та активно спілкується з медіа. Вона також розповідає про Славутич, як комфортне містечко для всіх починань, чудову інфраструктуру та щедрих на добро людей.
 

"Найголовніше, що тут раді новим людям. При обговоренні стратегії міста пріоритетним напрямком ставлять житло та робота для ВПО! І вже є варіанти реалізації цього завдання.
Славутич - комфортне місто! Є магазини, кафе, офлайн школи, садочкі для дітей та підприємства де відкриті вакансії для дорослих .
По секрету скажу, що в нашому столітті можна працювати онлайн. Також є всі умови для відкриття власної справи. Продавати послуги чи товари можна на всю Україну й далі навіть якщо ви мешкаєте в маленькому містечку, такому як Славутич",
- розповідає Марія.


До вашої уваги відео зі сторінки Марії Бубнової, де на цю тему вона спілкується з Ариною Старовойтовою, директоркою Агенства регіонального розвитку м.Славутич, яка й запросила родину підприємців із Маріуполя розпочати свій бізнес у Славутичі.



Про приїзд відомого українського блогера Дениса Казанського вона також розмістила відео на своїй сторінці в інстаграм.

 Відео за посиланням: @mary_agedel  

Нагадаємо, родина Бубнових з Маріуполя, яка мала успішний бізнес у Донецькій та Луганській областях, але все зупинила війна, з якою увірвалась росія в мирне українське життя. Подолавши багато перешкод і труднощів, тепер підприємці відбудовують свій бізнес у Славутичі.

Бажаємо підприємцям успішної реалізації бізнесу у нашому місті і з нетерпінням чекаємо на успішний розвиток нового підприємства у Славутичі!

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: