Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Плідна співпраця: Чернігівська лікарня та СПЦ Славутича об'єдналися для допомоги військовим

Плідна співпраця: Чернігівська лікарня та СПЦ Славутича об'єдналися для допомоги військовим фото

Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня інформує про продовження плідної співпраці з Центром соціально-психологічних послуг м. Славутич. Протягом минулого року цей заклад регулярно приймав фахівців нашого Центру, що призвело до позитивних змін  колективі.

28 лютого 2024 року було проведено тренінг, організований спільно з Центром соціально-психологічних послуг. Тема заходу - "Ефективна комунікація з ветеранами та військовослужбовцями". Ця ініціатива спрямована на підвищення навичок ефективного спілкування з цільовою аудиторією.

Участь у тренінгу надала фахівцям можливість обговорити та вирішити різноманітні випадки, які виникають при роботі із пацієнтами, а також збагатитися новими знаннями та навичками. Це стало важливим кроком у підвищенні ефективності надання психоневрологічної допомоги.

Лікарня висловлює щирі подяки Центру соціально-психологічних послуг за продуктивну співпрацю та розраховує на подальше плідне співробітництво. Разом до нових досягнень і успіхів у галузі психоневрологічної допомоги.

Фото: Facebook: Чернігівська обласна психоневрологічна лікарня

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: