Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Молодь вітали за досягнення

29 травня в залі урочистих подій відбулося свято талановитої славутицької молоді, яке вже стало традиційним у нашому місті. «Велике щастя Славутича, що у нас сьогодні на святі 130 нагород і це мабуть найкраща подяка не тільки нашій молоді, а й батькам, вчителям...

 

29 травня в залі урочистих подій відбулося свято талановитої славутицької молоді, яке вже стало традиційним у нашому місті.

«Велике щастя Славутича, що у нас сьогодні на святі 130 нагород і це мабуть найкраща подяка не тільки нашій молоді, а й батькам, вчителям, викладачам і тренерам» - такими словами привітав учасників дванадцятої церемонії нагородження обдарованої молоді міста Славутича в.о. міського голови, секретар ради Фомічев Ю.К.

На свято були запрошені і представники старшого покоління, учасники ліквідації аварії на ЧАЕС, ветерани праці.

Першими нагороди отримала малеча із садочків, що стали переможцями конкурсу малюнка «Чарівний дивосвіт Петриківського розпису».

Далі нагородили найстарших учасників церемонії - викладачів та студентів Славутицької філії НТУ України «КПІ» за активну участь у підготовці та проведенні ІІ міжнародного науково-практичного семінару «Технології розумного міста у ХХІ столітті».

Постійно юні славутичани, виборюють перемоги на конкурсах, олімпіадах, чемпіонатах різних рівнів. У цьому році медалі «За особисті досягнення» у номінації «За наукові досягнення» отримали 16 успішних переможців Всеукраїнського конкурсу-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України, обласного етапу Всеукраїнських учнівських олімпіад, 24 медалі вручено у номінації «За творчі досягнення» та 22 в номінації «За спортивні досягнення».

Той, хто отримав перемогу вдруге, відзначені особливою відзнакою «За численні досягнення» (28 нагород).
Почесною відзнакою «Гордість і надія Славутича» у галузі науки нагороджено ліцеїстів Сергієнко Тетяну, Шульгіна Іллю, Ящук Софію. Олексу Валентина у галузі культури, Тихоненка Яна, Шовкового Олександра, Мишко Лесю у галузі спорту.

Алімова Катерина, Песцова Ксенія, Репех Катерина визнані «Інтелектуальною елітою Славутича». Колектив «Театр танцю та моди», Пишко Андрій, хореографічний ансамбль Арабеск», хореографічний ансамбль «Юність» та Смілик Олександра – «Творчою елітою Славутича».

Почесну відзнаку за багаторічні перемоги «Майбутнє Славутича» отримали зразковий хореографічний ансамбль «Славутич», зразковий ансамбль домристів «Веселка» та Мітічкін Дмитро – учень 42 групи ліцею, який п’ять років мав наукові перемоги, а в цьому році зайняв ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнської учнівської олімпіади з англійської мови та ІІ місце на обласному етапі Всеукраїнського конкурсі-захисту науково-дослідницьких робіт учнів-членів МАН України з математики.

Славутич це раз підтвердив, що це місто сприятливе до підростаючого покоління та дружнє до дитини.

Слава Україні! Слава Славутичу! Слава обдарованій молоді міста!

Тетяна БОЙКО
Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: