Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Інклюзивні ініціативи та освітні інновації: звіт із засідання Ради керівників у Славутичі

Інклюзивні ініціативи та освітні інновації: звіт із засідання Ради керівників у Славутичі фото

29 лютого 2024 року відбулося засідання ради керівників закладів освіти міста Славутич на базі комунальної установи "Інклюзивно-ресурсний центр". Анастасія Мартиненко, в.о. директора центру, представила звіт про його діяльність у 2023 році.

Основні аспекти роботи центру включають надання психолого-педагогічних послуг дітям з особливими освітніми потребами, консультативно-методичну допомогу, організацію інформаційно-просвітницької діяльності та взаємодію із закладами освіти з питань інклюзивної освіти.

Керівники закладів отримали можливість ознайомитись із різними напрямками роботи фахівців, таких як арттерапія, казкотерапія та вправи на самопізнання.

Людмила Живець, заступник начальника управління, поділилася підсумками роботи зі зверненнями громадян в Управлінні освіти за 2023 рік.

Ніна Єрьоміна, начальник управління, підсумувала результати роботи за лютий 2024 року, висловила подяку керівникам закладів освіти за плідну та якісну роботу і разом обговорили важливі напрямки роботи та освітні заходи на березень 2024 року.

Фото: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: