Юнацький Чемпіонат з футзалу у Славутичі. Великий фоторепортаж

З 1 по 3 березня у спорткомплексі "Олімпієць" м. Славутича розгорнувся відкритий Чемпіонат міста з футзалу серед хлопців 2016 року народження та молодших.

З 1 по 3 березня у спорткомплексі "Олімпієць" м. Славутича розгорнувся відкритий Чемпіонат міста з футзалу серед хлопців 2016 року народження та молодших.

Участь у турнірі взяли команди з Чернігова, зокрема ФК "Чернігів", СДЮСШОР "Юність", ФК "Десна", та ФК "Північ"; також представлені були ДЮСШ м. Сновська, ДЮСШ м. Городня, Славутича КДЮСШ (під керівництвом тренера Віктора БОЙКО) і ФК "Енергетик" (Олександр ВИШНЕВСЬКИЙ). Усього 12 команд були розподілені на три підгрупи.

Перший тур змагань пройшов за боротьбою в підгрупах, де кожна команда претендувала на вихід у наступний етап. Команди, що посіли перші місця, виявляться в змаганнях за 1-3 місце, тоді як другі - за 4-6 місце. 

Визначення переможців в кожному поєдинку мало велике значення, і кожна гра була насичена емоціями та напруженням.

Команда "Енергетик" виборола 6 очок в основному етапі - дві перемоги з однаковим рахунком 3:0 і одна поразка. Завдяки цим результатам вони пройшли до наступного етапу турніру, посівши друге місце.

Кожен поєдинок був для юних футболістів справжнім морем емоцій, переживань і навіть стресів, але вони виявились гідними у боротьбі за перемогу до останньої хвилини кожного матчу.

Підсумковим етапом стало визначення кращих. Команда "Десна" здобула 3-тє місце, "Чернігів" - 2-ге, а переможцем серед юнаків стала команда "Північ". Радість перемоги була безмежною, а цей чемпіонат залишиться в пам'яті учасників на довго.

[GALLERY-397]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: