Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Мобільна паліативна допомога від "Славутицької міської лікарні"

Мобільна паліативна допомога від "Славутицької міської лікарні" фото

Комунальне некомерційне підприємство "Славутицька міська лікарня" акцентує на своєму підході до надання цілодобової допомоги невиліковно хворим особам. Для родин, які стикаються з цією важкою ситуацією, це може бути значним випробуванням. Надання такої паліативної допомоги включає не тільки фізичне навантаження, а й психологічний стрес, оскільки часто родинам не вистачає необхідних знань та навичок для догляду за хворими, які перебувають у ліжку.

Принципи, на яких ґрунтується паліативна допомога, включають доступність, високу якість та етичне ставлення до пацієнтів та їхніх родин. Цей підхід передбачає щоденний моніторинг стану хворого та застосування необхідних діагностичних і лікувальних методів у випадку змін його стану.

Послуга мобільної паліативної допомоги включає в себе діагностику стану здоров'я пацієнта, полегшення болю та інших симптомів невиліковної прогресуючої хвороби, корекцію патологічних порушень та визначення потреб пацієнта. Також важливо призначити лікування для подолання супутніх симптомів, таких як закреп, нудота, задуха тощо.

Медичний персонал, що забезпечує цю послугу, також здійснює консультування та навчання осіб, які здійснюють догляд за пацієнтом, проводить профілактику та лікування пролежнів, а також координує та співпрацює з іншими установами для забезпечення медичних, психологічних, соціальних та інших потреб пацієнта.

Для отримання детальної інформації щодо мобільної паліативної медичної допомоги можна звертатися до лікаря-терапевта консультативно-діагностичного центру, Пугачової Дарії Іванівни, в середу та четвер з 13:00 до 15:00.

Фото: Facebook: КНП "Славутицька міська лікарня"

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: