Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицький ліцей на шляху до енергоефективності: інновації та зміни

Славутицький ліцей на шляху до енергоефективності: інновації та зміни фото

Славутицька міська рада повідомляє, що в Славутицькому ліцеї вже тривають роботи з енергоефективності. Зараз вже виконано значну частину утеплення фасаду, завершено утеплення світових ліхтарів на покрівлі, модернізовано системи освітлення та опалення. Також встановлено геліосистему для підігріву гарячої води, улаштовано санвузол та підйомник для маломобільних груп населення. Всі ці роботи здійснює компанія «Діоро» зі Славутича.

Реалізація даного проєкту сприятиме економії коштів місцевого бюджету на оплату енергоносіїв та перетворить Славутицький ліцей на сучасний енергоефективний навчальний заклад. Тут в комфортних умовах викладатимуть вчителі, а навчатимуться славутицькі талановиті діти.

Важливо відзначити, що ці роботи входять в рамки Проєкту «Просування енергоефективності та імплементації Директиви ЄС про енергоефективність в Україні». Даний проєкт фінансується Німецьким товариством з міжнародного співробітництва GIZ, відповідно до завдань уряду Федеративної Республіки Німеччини, та за підтримки Державного секретаріату з економічних питань Швейцарії (SECO).

Славутицький ліцей на шляху до енергоефективності: інновації та зміни фото №1
Славутицький ліцей на шляху до енергоефективності: інновації та зміни фото №2
Славутицький ліцей на шляху до енергоефективності: інновації та зміни фото №3
Славутицький ліцей на шляху до енергоефективності: інновації та зміни фото №4

Фото: Facebook: Славутицька міська рада

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: