Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Божественна літургія та панихида у Храмі «Неустанна Поміч» у Славутичі

Божественна літургія та панихида у Храмі «Неустанна Поміч» у Славутичі фото

Цієї суботи, 9 березня, в Славутичі у Храмі в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" відзначатимемо божественну літургію та віддаватимемо шану нашим покійним на панихиді. 

Ця подія є важливою частиною нашої духовної спільноти та можливістю разом вшанувати пам'ять тих, хто відійшов до вічності.  

Вселенська батьківська (м'ясопусна) поминальна субота, яка цього року випадає на 9 березня, має особливе значення для християн. Це початковий день для переживання Церквою подій, спрямованих на виявлення перемоги Христа над смертю. Важливість цього дня полягає в тому, щоб знищити межу між живими та померлими, підтверджуючи, що Христос переміг смерть. Термін "мерці" в християнстві замінено на "спочилі".

Субота в християнській традиції символізує радісний спокій в Царстві Небесному. Цей день обраний через аналогію з майбутнім Страшним Судом. Церква, вийшовши на великопісну дорогу до Воскресіння Христового, молиться за всіх померлих, благаючи Господа надарувати їм милість і вічне блаженство. Ця давня традиція підтримується численними передачами Церкви, які говорять про можливість врятування душ померлих милістю Божою від вічних мук.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: