Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Історії Славутича: Хореографка Анна Ловигіна знайшла себе у танцях на високих підборах та вчить дівчат любити себе

Історії Славутича: Хореографка Анна Ловигіна знайшла себе у танцях на високих підборах та вчить дівчат любити себе фото

Мерилін Монро одного разу сказала: "Дайте жінці пару туфель на підборах – і вона підкорить весь світ." Ці слова, мов лірична мелодія, переплелися з танцювальною енергією та грацією, створюючи унікальний танцювальний жанр - High Heels.

High Heels – це не лише рухи на танцювальному майданчику, це вираз сексуальності, упевненості та жіночості. Завдяки виключному виконанню на високих підборах, цей танець викликає захоплення і захоплює уяву.

Ідея танцювального напрямку на підборах народилася в творчому середовищі Лос-Анджелеса завдяки Енді Джей. Запальні танцювальні постановки та проекти на MTV піднесли її до вершин успіху. Засновниця "Hip-Hop Heels" підняла хвилю, яка перетворила цей стиль на феномен.

Фото з особистого архіву Анни Ловигіної

Багато людей мають упередження, що такі танці мають щось спільне зі стриптизом. Насправді ж ні! High Heels - це симбіоз популярних стилів: хіп-хоп, го-го, джаз, джаз-фанк, вог. Однак, головне відмінність полягає в елегантних кроках на високих підборах, які додають грації та шарму. Та й під час танцю не роздягаються.

Цей напрямок став популярним серед жінок усіх вікових категорій. Танці на високих підборах стимулюють розвиток координації, зміцнення м'язів, пластичності та розтяжки, а також допомагають кожній жінці відчути свою внутрішню красу та силу.

Танець на високих підборах - це не просто виконання рухів, це спосіб виразити свою сексуальність, жіночість та упевненість у собі. High Heels став не просто танцем, а справжнім феноменом, який об'єднує жінок по всьому світу у могутній танцювальній спільноті.

Фото з особистого архіву Анни Ловигіної

Цей вид танцю дійшов і до Славутича, де його започаткувала Анна Ловигіна.

Як каже сама Анна:

"Хай хілс – це сучасне напрямлення танцю, яке поєднує в собі багато стилів. В Україні цей стиль танцю доволі молодий. Головне його напрямлення - розкрити сексуальність та внутрішню впевненість у жінках. Особисто я танцюю High Heels приблизно 6 років, спочатку розвивалась сама в цьому напрямленні, поки була така можливість, потім прийшла до викладання. Мрію створити в Славутичі школу танців, яка буде спеціалізуватися на сучасних напрямленнях у танцях."

Анна з 15 років професійно займалася танцями (переважно народними та класичними), навчалася в Педагогічному університеті імені Драгоманова, отримала вищу освіту, магістр народної та класичної хореографії, артистка балету. High Heels вивчала, відвідуючи столичні майстер-класи та студії танців. Анна постійно підвищує кваліфікацію, відвідуючи майстер-класи. Тому в нашому містечку дівчата різного віку та статури мають можливість займатися таким сучасним і трендовим видом танцю.

Історії Славутича: Хореографка Анна Ловигіна знайшла себе у танцях на високих підборах та вчить дівчат любити себе фото №1
Історії Славутича: Хореографка Анна Ловигіна знайшла себе у танцях на високих підборах та вчить дівчат любити себе фото №2
Історії Славутича: Хореографка Анна Ловигіна знайшла себе у танцях на високих підборах та вчить дівчат любити себе фото №3
Історії Славутича: Хореографка Анна Ловигіна знайшла себе у танцях на високих підборах та вчить дівчат любити себе фото №4

Фото з особистого архіву Анни Ловигіної

Дивись відео від Ольги Мельник:

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: