Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Новий бізнес у Славутичі: Відкриття військторгу «Бавовна». Робочі місця для нових Славутичан.

Новий бізнес у Славутичі: Відкриття військторгу «Бавовна». Робочі місця для нових Славутичан. фото

У Славутичі 15-го березня відкривається "ВІЙСЬКТОРГ БАВОВНА". Засновники і партнери магазину: Матюшко Сергій Миколайович та Вовк Наталія Олександрівна.

Власники магазину у Славутичі взяли на роботу нових славутичан, які приїхали з Енергодару, Луганська, Херсона. Керівництво хоче не просто створити робочі місця у місті, а й підтримати людей, які через війну втратили все і повинні починати життя заново. Такий приклад - це вклад у розвиток нашої країни. Наші нові славутичани, отримавши роботу, покращать якість свого життя. А чим більше щасливих людей у громаді, тим краща атмосфера у місці.

У керуючої мережі магазинів, а їх чотири, чоловік знаходиться на передовій, і тому вона, як ніхто інший, знає, що дуже складно одразу знайти все необхідне для військового. Тому підбір одягу на високому рівні. Магазин працює з такими брендами, як: М-Так, MIL-TEC, Danshoes, Helicon, 4.5.0, 5.11, Броневій, Ganzo, Videx

Всі ці бренди можна придбати у Славутичі у "ВІЙСЬКТОРГ БАВОВНА" за адресою Єреванський, 4. Як каже керуюча магазину: 

"Військовий маркет має свою філософію діяльності, яку ми активно та відповідально втілюємо в життя. Зокрема, це підтримка. Ми дбаємо не тільки про наших сміливих захисників, які боронять наш спокій, які захищають нас і нашу країну від ворога, а й про їх родини. Головна ідея супермаркету - широкий вибір від шкарпеток до шолома. Любов: дарувати нашим захисникам тепло і затишок. Кожному, бо вони нас боронять і на це заслуговують. А їм потрібно часом просто прийти, поговорити, пожартувати або порозмірковувати про життя, випити каву, морально розрядитися або просто поцілувати прапор. Кожному щось треба тепліше і справжніше, ніж сеанси психотерапії! Громадянська позиція і громадянська свідомість. Україна має два кордони з 'йобн№тими' сусідами, проте ми віримо в ЗСУ та нашу перемогу! Підбір одягу - наш маленький фронт, який створює робочі місця на підтримку нашим захисникам. Ми - маленька частина великого механізму, який наближає нас до перемоги!"

У військторзі діє постійна знижка для учасників бойових дій - 3%, а також накопичувальна система знижок: від 2000 - 2%, від 3000 - 3%, від 5000 - 5%.

Приходьте 15-го березня з 9:00 до 18:00 на День відкритих дверей, де кожен гість з дитиною отримає маленький подарунок.

Наша редакція бажає успіху і процвітання новому підприємству у нашому Славутичі.

Новий бізнес у Славутичі: Відкриття військторгу «Бавовна». Робочі місця для нових Славутичан. фото №1
Новий бізнес у Славутичі: Відкриття військторгу «Бавовна». Робочі місця для нових Славутичан. фото №2
Новий бізнес у Славутичі: Відкриття військторгу «Бавовна». Робочі місця для нових Славутичан. фото №3

Дивись відео: 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: