Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР!

10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото

Агентство регіонального розвитку міста Славутича, що було створене на підставі рішення міської ради Вишгородського району Київської області 14 березня 2014 року, вчора, відзначило своє 10-річчя.

Це була особлива подія для всієї команди, яка вже протягом десяти років працює над розвитком нашого міста, а особливо в умовах воєнного стану. Хоча святкування відбувалося у помірній обстановці, цей день був символічним у своєму значенні.

Агентство може пишатися своїми досягненнями за цей період. Воно пройшло довгий шлях розвитку і стало ключовим гравцем у регіональному розвитку.

Агентство активно співпрацює з різними структурами та організаціями, проводить міжнародні події та проекти, забезпечує бізнес-консалтинг та конференц-сервіс, працює над привабливістю міста для інвесторів та туристів, а також займається проектним менеджментом.

Завдяки великому професіоналізму та ентузіазму своїх працівників, агентство досягло значних успіхів за ці роки і планує продовжувати розвиватися, втілюючи нові ідеї та проекти для кращого майбутнього міста Славутича.

На своїй сторінці АРР поділилося архівними фотографіями, що відображають ключові моменти їхньої діяльності протягом цих років.

Редакція Славутич-Інфо висловлює щиру вдячність команді Агентства регіонального розвитку за їхню цілеспрямовану роботу та важливий внесок у розвиток нашого міста. Бажаємо подальших успіхів та досягнень на користь громади!

10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №1
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №2
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №3
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №4
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №5
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №6
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №7
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №8
10 років досягнень та розвитку: Ювілей у АРР! фото №9

Фото: Facebook: Агентство регіонального розвитку м.Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: