Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Петиція про відновлення прямого залізничного сполучення між Славутичем та Києвом

Петиція про відновлення прямого залізничного сполучення між Славутичем та Києвом фото

Молодіжна рада "Майбутнє Славутича" звертається до Славутицької міської ради з петицією щодо відновлення прямого залізничного сполучення між Славутичем та Києвом.

Ми звертаємо увагу на необхідність відновлення прямого залізничного сполучення між Славутичем та Києвом, яке було припинено через події останніх років. Це зробило подорожі мешканців нашого міста до столиці значно складнішими та тривалішими через пересадку в Чернігові.

Звернення до Міністра розвитку громад, територій та інфраструктури України щодо відновлення прямого залізничного сполучення з Києвом за допомогою продовження маршруту №892Ш до Славутича - це крок у забезпеченні зручного транспортного сполучення для мешканців нашого міста, особливо для студентів, працюючої молоді, внутрішньо переміщених осіб та ветеранів.

Запрошуємо всіх мешканців Славутича підтримати нашу петицію та долучитися до звернення до відповідних владних органів для відновлення залізничного сполучення між Славутичем та Києвом. Ваша підтримка є важливою для нашого міста! 

Підписати петицію можна за посиланням:

Тисніть тут

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: