Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутицькі шкільні футзальні змагання: Пліч-о-пліч до перемоги!

Славутицькі шкільні футзальні змагання: Пліч-о-пліч до перемоги! фото

Управління освіти і науки Славутицької міської ради оголосило про успішне проведення ігор з футзалу серед хлопців 2012-2013 років народження в рамках всеукраїнських змагань «Пліч-о-пліч. Всеукраїнські шкільні ліги». Захід відбувся 15 березня 2024 року у спортивній залі Славутицького ліцею за гаслом «Разом переможемо».

У змаганнях брали участь три команди. Команда Славутицького закладу загальної середньої освіти І-ІІІ ступенів №3 «Гравітація» здобула переконливу перемогу та отримала звання «Переможець територіального етапу змагань з футзалу», що дозволить їй представляти місто на районних змаганнях.

Команда «БезМеж» з Славутицького ліцею здобула срібні нагороди, а бронзовими призерами стали учасники команди «Тигри» з Славутицького ЗЗСО №1.

Організатори подякували вчителям фізичної культури, які підготували команди, та суддям за справедливе суддівство. Змагання завершили ІІ (територіальний) етап всеукраїнських шкільних ліг у Славутичі, приносячи незабутні емоції та переживання молодим спортсменам. Організаторам допомагали учителі фізичної культури, педагоги та вихованці Палацу дітей та молоді, а також Відділ молоді та спорту виконавчого комітету Славутицької міської ради та комплексна дитячо-юнацька спортивна школа.

Особлива подяка колективу Славутицького ліцею та координатору територіального етапу змагань Валентині Заікіній за створення чудових умов для проведення змагань.

Славутицькі шкільні футзальні змагання: Пліч-о-пліч до перемоги! фото №1
Славутицькі шкільні футзальні змагання: Пліч-о-пліч до перемоги! фото №2
Славутицькі шкільні футзальні змагання: Пліч-о-пліч до перемоги! фото №3

Фото: Facebook: Управління освіти і науки Славутицької міської ради

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: