Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутичанки здобули 4-те місце на Чемпіонаті України з футзалу!

Славутичанки здобули 4-те місце на Чемпіонаті України з футзалу! фото

На сторінці фейсбук ЖФК "ОЛІМП" (КДЮСШ) м. Славутич Київська область Україна Володимир Панченко повідомляє, що з 16-17 березня 2024 року в місті Івано-Франківськ пройшла фінальна частина Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2007-08 року народження (вища ліга).

У змаганнях взяли участь 26 команд з усієї України. Для команди КДЮСШ "ОЛІМП" міста Славутич це були драматичні змагання. Не зазнавши жодної поразки в основний час на всіх етапах змагань, вони посіли 4-те місце.

У півфіналі, не програвши жодної гри, команда зіграла з командою ДЮСШ "Гребінка" із рахунком 2:2. Однак в результаті серії пенальті вони поступилися з рахунком 3-4.

У матчі за 3-4 місце знову зазнали поразки у серії пенальті, цього разу від команди з Одеси, з рахунком 3-4. Основний час гри завершився з рахунком 3-3.

В підсумку, Лера Юхновець була визнана кращим захисником Чемпіонату України з футзалу серед команд дівчат 2007-08 року народження (вища ліга), а Маргарита Іванченко визнана кращим гравцем команди.

Команда хоче подякувати всім, хто підтримував їх та вболівав за них протягом всього часу змагань. Вони обіцяють виправити свої помилки і в наступному сезоні досягти всіх поставлених цілей та завдань.

Щиро вітаємо команду з вражаючим результатом і бажаємо подальших успіхів у майбутніх змаганнях!

Фото: Facebook: ЖФК "ОЛІМП" (КДЮСШ) м. Славутич Київська область Україна

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: