Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Розпорядок Богослужінь на перший тиждень Великого Посту у Храмі в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" УГКЦ у Славутичі

Розпорядок Богослужінь на перший тиждень Великого Посту у Храмі в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" УГКЦ у Славутичі фото

Настоятель Храму в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" УГКЦ у м. Славутич, отець Юрій Логаза, на своїй сторінці у Facebook поділився розпорядком Богослужінь на перший тиждень Великого Посту.

Великий пост є одним з найважливіших періодів в релігійному календарі для християн, які слідують православним чи греко-католицьким традиціям. Цей період передує Великодню, який є найбільшим святом у християнській віросповіді. Великий пост призначений для підготовки вірян до Великодня шляхом духовного очищення, покаяння, молитви та позбавлення себе від різних матеріальних і духовних зайвин.

Під час Великого посту віряни відмовляються від деяких продуктів, таких як м'ясо і молочні продукти, а також практикують пост і відмову від розваг. Це період глибокого духовного розвитку, під час якого люди зосереджуються на молитві, медитації, саморозпорядженні та допомозі ближнім.

Великий пост також символізує переосмислення життя, внутрішню трансформацію та відновлення духовної гармонії. Цей період нагадує вірянам про значення самопожертви та відданості духовним цілям у своєму житті.  

Тут відображено графік служінь та інші духовні заходи, які заплановано в храмі протягом цього періоду.

Фото: Храм в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" УГКЦ у м. Славутич.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: