Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ПАУ: інноваційна підготовка фахівців для справедливого майбутнього України

Відмінне поєднання багаторічних освітніх традицій та сучасного інноваційного підходу у підготовці конкурентоспроможних фахівців за стандартами освіти - в ПАУ!

Пенітенціарна академія України - єдиний заклад вищої освіти в Україні зі специфічними умовами навчання, підпорядкований Міністерству юстиції  України, який готує фахівців для Державної кримінально-виконавчої служби України (ДКВС України).

Ступені рівнів вищої освіти у ПАУ:

  • Бакалавр за спеціальностями Право, Правоохоронна діяльність та Психологія.
  • Магістр за спеціальностями Право, Правоохоронна діяльність та Психологія.
  • Доктор філософії за спеціальністю Право.

Форми навчання: денна, заочна.

Вступники ПАУ мають можливість вибору - бути курсантом чи студентом.

Курсанти отримують повне державне забезпечення: безкоштовне навчання,  проживання і харчування, а також речове та грошове забезпечення. З моменту зарахування до ПАУ курсанти стають особами рядового складу ДКВС України. Впродовж навчання вони активно залучаються до практик та стажувань в системі ДКВС України. Після випуску курсанти отримують офіцерське звання та стовідсотково гарантоване робоче місце.

Студенти в ПАУ здобувають освіту на контрактній основі – за кошти фізичних та юридичних осіб.  Під час навчання студенти мають унікальну можливість  проходити стажування в державних та недержавних інституціях.

Навчання в ПАУ – це: 

1) якісний освітній процес; 

2) навчання відповідно до Longlife Learning «навчання впродовж життя»; 

3) викладачі, які підвищують свою кваліфікацію як в Україні, так і за кордоном;

4) ґрунтовна практично-орієнтована підготовка із залученням до проведення практичних занять працівників установ виконання покарань, правоохоронних органів, криміналістичного центру, центрів пробації тощо; 

5) професійне стажування;

6) тренування в сучасних спортивних залах (зала атлетична, для боротьби, рукопашного бою), у стрілецькому тирі; на навчальному полігоні;

7) сучасні комп’ютерні лабораторії, обладнані комп’ютерною технікою із відповідним програмним забезпеченням;

8) академічна мобільність (можливість навчання протягом певного періоду в інших закладах вищої освіти);

9) можливість участі у всеукраїнських студентських олімпіадах, конкурсах, турнірах, дебатах тощо;

10) можливість одночасного навчання на кафедрі військової підготовки

Ринок праці підтверджує високу конкурентноздатність випускників (дипломів) ПАУ.

Безпека освітнього середовища – один із пріоритетних напрямків роботи ПАУ. Безперервність  освітнього процесу у воєнний час забезпечують належним чином обладнані укриття.  Офлайн навчання здійснюється у змішаному форматі, з використанням елементів дистанційних технологій.

Для старшокласників ПАУ пропонує школу ПАУ-JUNIOR, Дні відкритих дверей, Телеграм-чат запитань-відповідей та оперативної інформації «ПАУ.Вступ-2024», щорічний всеукраїнський конкурс творів-есе з правової тематики «У мене є право» тощо.

Для магістрів права ПАУ, а також тих, хто має диплом спеціаліста права, Академія пропонує ад’юнктуру (аспірантуру) з можливістю захисту дисертаційного дослідження на базі ПАУ та здобуття наукового ступеня доктора філософії за спеціальністю Право.

Адреса: м. Чернігів, вул.Гонча, 34
Тел. гарячої лінії: 0 800 504 311

Вступ-2024

Телеграм

Інстаграм

Фейсбук 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: