Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

ХХХІV пробіг героїв Чорнобиля у Славутичі: Реєстрація та Деталі

ХХХІV пробіг героїв Чорнобиля у Славутичі: Реєстрація та Деталі фото

ХХІV пробіг пам'яті героїв Чорнобиля відбудеться 20 квітня

Щорічний легкоатлетичний пробіг пам’яті героїв Чорнобиля, який вперше відбувся 30 квітня 1990 року, буде проведений у Славутичі. Це захід присвячений тим, хто  присвятив своє життя порятунку людства під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи 1986 року.

Траса пробігу пролягатиме 5-кілометровим колом вулицями міста Славутича, дозволяючи учасникам насолодитися мальовничим Поліссям з його хвойними лісами. Спортсмени також матимуть змогу поборотися за перемогу на півмарафонській дистанції, яка складатиметься з невеликого відрізку у 1100 метрів та чотирьох кіл основної дистанції.

Початок заходу заплановано на 10:30 з церемонією відкриття пробігу у БК «Енергія».

Перша хвиля учасників (півмарафон) стартує о 11:00, а друга хвиля (5 та 10 км) - о 11:15. Офіційна церемонія нагородження переможців та призерів відбудеться о 14:15.

Реєстрація на участь в пробігу доступна на сайті www.vsiprobihy.org  за тарифом - 500 ₴. Учасники отримають медаль фінішера, стартовий номер, чіп для реєстрації результатів, СМС із результатом та електронний диплом, а також фірмовий мерч Пробігу.

Нагадаємо що 103 нацгвардійця ЧАЕС досі знаходяться у ворожому полоні. Волю Захисникам ЧАЕС! Разом до кінця!

Фото: Славутич-ІНФО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: