ХХХІV пробіг героїв Чорнобиля у Славутичі: Реєстрація та Деталі

ХХІV пробіг пам'яті героїв Чорнобиля відбудеться 20 квітня

ХХІV пробіг пам'яті героїв Чорнобиля відбудеться 20 квітня

Щорічний легкоатлетичний пробіг пам’яті героїв Чорнобиля, який вперше відбувся 30 квітня 1990 року, буде проведений у Славутичі. Це захід присвячений тим, хто  присвятив своє життя порятунку людства під час ліквідації наслідків Чорнобильської катастрофи 1986 року.

Траса пробігу пролягатиме 5-кілометровим колом вулицями міста Славутича, дозволяючи учасникам насолодитися мальовничим Поліссям з його хвойними лісами. Спортсмени також матимуть змогу поборотися за перемогу на півмарафонській дистанції, яка складатиметься з невеликого відрізку у 1100 метрів та чотирьох кіл основної дистанції.

Початок заходу заплановано на 10:30 з церемонією відкриття пробігу у БК «Енергія».

Перша хвиля учасників (півмарафон) стартує о 11:00, а друга хвиля (5 та 10 км) - о 11:15. Офіційна церемонія нагородження переможців та призерів відбудеться о 14:15.

Реєстрація на участь в пробігу доступна на сайті www.vsiprobihy.org  за тарифом - 500 ₴. Учасники отримають медаль фінішера, стартовий номер, чіп для реєстрації результатів, СМС із результатом та електронний диплом, а також фірмовий мерч Пробігу.

Нагадаємо що 103 нацгвардійця ЧАЕС досі знаходяться у ворожому полоні. Волю Захисникам ЧАЕС! Разом до кінця!

Фото: Славутич-ІНФО

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: