Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Засідання Ради безбар'єрності у Славутичі

Засідання Ради безбар'єрності у Славутичі фото

У Славутичі відбулося засідання Ради безбар'єрності міської територіальної громади, яке відзначилося активною дискусією та важливими рішеннями. Міський голова, Юрій Фомічев, підкреслив значення безбар'єрності в сучасному світі, яка включає у себе повагу до кожної людини та підтримку воїнів, які зараз борються за нашу країну.

«Сьогодні наші воїни піклуються про нас. І ми маємо бути готовими піклуватися про них». - Юрій Фомічев

Присутність на засіданні радниці – уповноваженої Президента України з питань безбар'єрності, Тетяни Ломакіної, свідчить про серйозний підхід до цієї проблеми. Вона підкреслила, що в Славутичі впроваджуються передові рішення в цій сфері, зокрема, оновлений Молодіжний простір, який став платформою для безбар'єрного спілкування.

Радниця міського голови з питань безбар'єрності, Тетяна Мельник, розкрила основні аспекти цієї концепції, зокрема, комунікацію фахівців та зміни до Програми "Славутич - безбар'єрне місто". Особлива увага приділяється не лише фізичній доступності, але і забезпеченню доступу до всіх послуг для кожного мешканця міста, навіть у випадках, коли технічно складно встановити пандус або підйомник.

Засідання Ради безбар'єрності у Славутичі фото №1
Засідання Ради безбар'єрності у Славутичі фото №2
Засідання Ради безбар'єрності у Славутичі фото №3

Фото: Facebook: Славутич - лабораторія безбар'єрних рішень

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: