Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

На біс! Коллектив ККК до дня театру подарував містянам феєричну виставу

На біс! Коллектив ККК до дня театру подарував містянам феєричну виставу фото

До Дня театру Кіноконцертний комплекс Славутича зробив для містян без перебільшення феєричний подарунок.

Колектив ККК виконав на біс свою авторську постановку "Театралізована феєрія: Загублена мелодія".

Навіть попри те, що багато глядачів вже переглядали цю виставу, зовсім нещодавно, зала була заповнена майже повністю, славутичани залишилися приємно враженими від нового виконання. 

Гра акторів була неперевершеною. Вони перетворилися на своїх героїв, змушуючи глядачів відчути кожну емоцію разом з ними. Від моменту виходу на сцену до останнього акту, вони майстерно утримували увагу аудиторії. 

Окрім того, вистава була супроводжена чудовими авторськими піснями, та виступами танцювальних та вокальних колективів міста. 

Вхід на виставу був, звісно, доступний за благодійний донат, і завдяки щедрості глядачів, зібрано 12150 гривень. Ці кошти будуть передані славутичанину - Захиснику Добрині Сивці, який нещодавно отримав поранення.

Дякуємо всім, хто прийшов, підтримав, задонатив та долучився до святкування Дня театру! Нехай мистецтво завжди буде в серцях славутичан, а доброта й щедрість не знають меж!

З нагоди Дня театру, ми вітаємо всіх любителів мистецтва та звісно наших культурних діячів! Особлива подяка нашому надзвичайно талановитому колективу акторів з ККК, за безмежні зусилля та великий талант, які вони вклали у цю виставу.  Ці люди вкладають своє серце і душу в розвиток культури та мистецтва. Вони втілюють свої ідеї через творчість, створюючи дійсно шедевральні заходи, які надихають та захоплюють глядачів.

Однозначно, Кіно-концертний комплекс Славутича робить наше життя яскравішим та цікавішим.   

Щиро дякуємо вам за ваше неперевершене виконання та постійний вклад у розвиток мистецтва в місті!

Пропонуємо вам переглянути відео з вистави, вона була дійсно феєрична!

Фото: Вадим Івкін

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: