Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

«Тут бізнес поєднується з благодійністю більше», - Олександр Скляр про новий магазин

«Тут бізнес поєднується з благодійністю більше», - Олександр Скляр про новий магазин  фото

У Славутичі планують відкрити ще один магазин з асортиментом товарів та продуктів харчування для тварин, який здебільшого буде налаштований на благодійність, допомогу безпритульним тваринам та підтримку славутицьких волонтерів, які опікуються цією категорією тварин.

Про це розповів підприємець Олександр Скляр.

«Десь років 3-4 ми постійно допомагаємо безпритульним тваринкам. Подивилися, і тут їх багато сидить, і в селах придорожніх, ми там їздимо і також там їх годуємо», - розповідає Олександр.

Маючи досвід такої діяльності, підприємець каже, що у Славутичі це питання є проблематичним. За його словами,  у найбільших магазинах ціни завищені (про це навіть кажуть менеджери, що привозять товари для тварин), а сама організація послуги нагадує радянський союз.

«Тут буде все набагато інше, а асортимент більший. Людям, які годують безпритульних тварин, будемо робити знижку. Тут бізнес поєднується з благодійністю більше. Для нас це більше як благодійний бізнес, хоча звісно бізнес. Хочеться більше допомагати тим, хто годує, хто допомагає», - пояснює Олександр Скляр.

Відкриття магазину товарів для тварин планується на початку квітня. Слідкуйте за оголошеннями. Сподіваємось, новий магазин дійсно буде дивувати нас приємними цінами та широким асортиментом.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: