Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Безпечний світ дитинства: Як рятувальники навчають дітей правилам безпеки

Безпечний світ дитинства: Як рятувальники навчають дітей правилам безпеки фото

02.04.2024 року, працівниками Вишгородського районного управління ГУ ДСНС України у Київській області був проведений урок з дітьми дошкільного віку у закладі дошкільної освіти (ясла-садок) №1 "Калинка" Славутицької міської ради Вишгородського району Київської області.

Дітям розповіли про порядок дій у випадку пожежі та інших надзвичайних ситуацій, а також нагадали номери екстрених служб, які слід викликати у різних випадках.

Фахівці з Служби порятунку «101» сподіваються, що такі заходи допоможуть дітям бути більш обізнаними в питаннях безпеки, та що як діти, так і дорослі прислухаються до порад рятувальників та використовують їх у необхідний момент.

Особлива увага була приділена темі «вибухонебезпечних предметів», де розглядалося, що можна і що не можна робити з такими предметами, та була надана інструкція щодо дій у разі виявлення небезпечної знахідки. Наголошувалося на категоричній забороні випалювання сміття та рослинних залишків, а також на небезпеці пустощів з вогнем (сірниками).

У кінці бесіди діти отримали цікаві зошити з попереджувальними картинками та діями в разі знаходження вибухонебезпечних предметів (мін).

Безпечний світ дитинства: Як рятувальники навчають дітей правилам безпеки фото №1
Безпечний світ дитинства: Як рятувальники навчають дітей правилам безпеки фото №2
Безпечний світ дитинства: Як рятувальники навчають дітей правилам безпеки фото №3

Фото: Facebook: 63 ДПРЧ місто Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: