Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Герой «на щиті» повертається додому: Славутич втратив захисника Вадима Диму

Герой «на щиті» повертається додому: Славутич втратив захисника Вадима Диму фото

Славутицька міська рада повідомляє сумну звістку, яка прилетіла до нашого міста. Восттанє додому повертається славутичанин, солдат Збройних сил України Дима Вадим. Герою назавжди залишиться 27 років...

Вадим народився 22 січня 1997 року у Славутичі. Після закінчення школи №1 він продовжив навчання у Чернігівському професійному будівельному ліцеї. Вадим працював у славутицьких будівельних компаніях і завжди цінував можливість будувати і створювати нове, що приносить користь та задоволення від якісно виконаної роботи.

Він був урівноваженим, спокійним, відповідальним та надійним товаришем, завжди готовим допомогти друзям та близьким.

24 лютого 2022 року війна змінила життя українців. Тисячі захисників і захисниць приєдналися до Збройних сил України. Від вересня 2023 року Вадим Дима, як справжній патріот своєї України, боронив нашу землю на східному фронті. Він був стрільцем та помічником гранатометника, нашим Захисником, який загинув 1 квітня 2024 року у Покровському районі Донецької області під час виконання бойового завдання.

Важко знайти слова, щоб передати горе втрати єдиного сина - найяскравішого й найтеплішого світла для матері Тетяни Іванівни. Низький уклін і співчуття від усієї громади Славутича.

Співчуття рідним, близьким, друзям та побратимам Героя.

Про дату та місце прощання з Вадимом Димою повідомимо додатково.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: