Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Учні ліцею "БезМеж" взяли участь у флешмобі "White Card" до Міжнародного дня спорту

Учні ліцею "БезМеж" взяли участь у флешмобі "White Card" до Міжнародного дня спорту фото

5 квітня 2024 року вихованці 3-А, 3-Б, 3-В, 4-Б класів Славутицького ліцею «БезМеж» долучилися до флешмобу «White card» до Міжнародного дня спорту на благо розвитку і миру та Всесвітнього дня здоров'я.

Здоров'я не лише відсутність хвороб, але і гармонія фізичного, психологічного та соціального стану людини, а також її почуття взаємовідношень з навколишнім світом — вважає колектив ліцею

Потреба у веденні здорового способу життя завжди була актуальною, як у минулому, так і сьогодні, оскільки це один із ключових чинників формування, збереження та зміцнення здоров'я навіть в умовах складних екологічних та соціально-економічних викликів. Здоровий спосіб життя сприяє високій працездатності, покращеному самопочуттю та успішній адаптації до змін у навколишньому середовищі.

Ліцей дякує своїм педагогам — Ірині ПОЛОЗ, Ганні СУДАРИКОВІЙ, Людмилі ОВСІЄНКО, Олені ВОЛКОГОН, та асистентам учителів — Юлії МОСКАЛЕНКО, Юлії ХОДОС, які демонструють учням важливість зайняття спортом як неодмінної складової здорового способу життя.

Вони закликають учнів до регулярних фізичних вправ, відмови від шкідливих звичок та дбайливого ставлення до свого здоров'я, щоб насолоджуватися життям на повну. Активний спосіб життя — це ключ до міцного здоров'я та тривалого життя.

Фото: Скриншот з відео

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: