Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Пожежно-тактичні навчання на майданчику ДСП ЧАЕС: відпрацювання екстрених ситуацій

Пожежно-тактичні навчання на майданчику ДСП ЧАЕС: відпрацювання екстрених ситуацій фото

10 квітня відбулися пожежно-тактичні навчання на території промислового майданчика ДСП ЧАЕС, участь у яких взяли працівники підприємства та пожежно-рятувальний підрозділ 11-ДПРЗ.

Основна мета цих навчань полягала у налагодженні та практичному відпрацюванні дій пожежно-рятувальних підрозділів та персоналу під час гасіння умовних пожеж та перевірці злагодженості роботи осіб, відповідальних за евакуацію. Це включало оголошення команди на евакуацію, відкриття евакуаційних виходів та організацію персоналу.

Згідно з планом пожежно-тактичного навчання, ситуація з умовною пожежею виникла через загоряння персонального комп’ютера на 4-му поверсі одного з приміщень ЧАЕС. Для ліквідації цієї ситуації було залучено значну кількість техніки, включаючи автоцистерни, автодрабину, оперативно-рятувальний та оперативно-штабний автомобілі.

Під час пожежно-тактичного навчання проводилася практична робота персоналу з ліквідації аварії, організації евакуації та надання допомоги потерпілим.

Сергій Баглай, старший інспектор з контролю за технічним утриманням будівель ГПБ ВВН, підкреслив успішний хід тренування:

"Тренування пройшло успішно. Персонал взаємодіяв правильно. Рятувальники врятували потерпілого та надали йому необхідну допомогу. Завдяки правильній координації дій та професійним навичкам, було забезпечено безпеку всіх присутніх у будівлі".

Фото: chnpp.gov.ua

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: