Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Екологічний калейдоскоп у Славутицькому ліцеї БезМеж

Екологічний калейдоскоп у Славутицькому ліцеї БезМеж фото

У Ліцеї "БезМеж" пройшов захід калейдоскоп під назвою "Збережемо дивосвіт Землі".

Подія розпочалася з екологічної хвилинки "Екодзвін", яку організували дев'ятикласники. Їхня мета — підвищити усвідомлення учнів 5-11 класів про серйозні проблеми довкілля та роль людини у збереженні природи. Окрім цього, учасники провели акцію "Відпрацьована батарейка", спрямовану на екологічне виховання та популяризацію відновлювальних енергетичних джерел.

У фоє ліцею була організована виставка проєктів-колажів під назвою "Природа рідного краю". Учні також провели презентацію виробів з природного матеріалу, щоб продемонструвати красу та різноманіття природних ресурсів.

У рамках інтегрованого курсу "Пізнаємо природу", шестикласники досліджували взаємодію організмів між собою та з неживою природою, що сприяло їхньому зрозумінню складних екосистем.

Учні 7-8 класів переглянули відеофільм "Історія трьох пластикових пляшок. Або навіщо сортувати сміття?", який підвищив усвідомлення про проблему забруднення навколишнього середовища пластиком та необхідність сортування сміття.

На уроці хімії, учні 10 класу обговорювали вплив полімерних матеріалів на здоров'я людини та довкілля, зокрема проблеми утилізації полімерів і пластмаси в контексті сталого розвитку суспільства.

Важливим елементом події були перерви, під час яких учні розв'язували ребуси та кросворди, що сприяло активному відпочинку та розвитку їхніх інтелектуальних здібностей.

Калейдоскоп "Збережемо дивосвіт Землі" був насиченим та пізнавальним заходом, який сприяв підвищенню екологічної свідомості учнів та підтримці участі в екологічних ініціативах.

Фото: slavutichschool4.blogspot.com

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: