Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі

У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото

Як і в інших містах України, вихідні дні в Славутичі стають часом, коли географічна точка зустрічі для багатьох мешканців – ринок. Це місце, де різноманітні форми торгівлі переплітаються в одну атмосферу. Ринкові стосунки – це не лише про торговців та покупців, а й про обмін енергією та спілкування.

Весняна пора приносить з собою нові барви та аромати, а ринкова атмосфера стає ще більш жвавою та різноманітною. Особливо це помітно на центральному ринку. У квітні, в місяць Великого Посту, кожна субота особливо запам'ятовується своїм багатством кольорів та асортиментом.

Першими, що привертають увагу, стають крамнички зі штучними квітами, які можна придбати для прикраси дому або як символ підготовки до Великодня. Однак не менш важливим є асортимент свіжих овочів та зелені, які так необхідні для сезонних страв та салатів.

Водночас радують око появлення перших весняних квітів, а також квітів в горщечках для вирощування біля дому, дачного будиночка, на підвіконнях у квартирах. Звертаю увагу на вітрини з овочами та зеленню.

Торговиця Світлана охоче розповідає:

- Мешканці міста скучили за зеленню, овочами, тому беруть зелений лук, огірки, редьку, кріп, помідори, салат та іншу зелень, молоду картоплю. З'явилася на прилавку молода капуста, морква. Є полуниця, перець, але це поки що іноземні гості з Туреччини. Є також яблука, груші, банани. Тут різноманітний матеріал для посадки, лук, фасоля.

Покупниці з задоволенням показують купований товар, іноді пояснюючи, що вже скучили за окрошкою.

На площі в Поліському кварталі в овочевій лавці також йде жвава торгівля. Торговиця Катерина пропонує молоду капусту, гриби шампіньйони, українські помідори, фрукти, інші овочі та зелень.

На запитання чим відрізняється торгівля в березні та квітні з посмішкою відповідає:

- Зростає асортимент товару, деякі ціни на товар знижуються. Наприклад: перець, гриби, зелений лук, редиска, молода капуста, зелень. Вважаю, що на свята ціни трохи зростуть, але це тимчасово.

Оглядаючи ринкові крамниці, у цьому огляді, звернув увагу на товар, який активно з'являється весною, але я майже не зупинився на м'ясо-молочній продукції, але ближче до Пасхи ми звернемо увагу і на цей асортимент товару.

У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №2
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №3
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №4
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №5
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №6
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №7
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №8
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №9
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №10
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №11
У нас на базарі: Фоторепортаж з весняного ринку у Славутичі фото №12

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: