Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Співпраця ЧАЕС і Фонду «Чисте Майбутнє»: Допомога тваринам у зоні відчуження

Співпраця ЧАЕС і Фонду «Чисте Майбутнє»: Допомога тваринам у зоні відчуження фото

На своїй сторінці у Facebook, Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС» оголосило про продовження співпраці з Фондом «Чисте Майбутнє» (CFF).

Команда Фонду відправилася до України, де здійснила оцінку популяції собак та надала необхідний медичний догляд тваринам.

Команда, яка складалася з Д-ра Дженніфер Бетц, Еріка Кемберіана, Д-ра Лорел Брентон, Деррина Віттброта та Андрія Сімона, провела заходи з ловлі нестерилізованих собак та котів для подальшої стерилізації та вакцинації.

Після візиту на територію ЧАЕС та у зону відчуження команда CFF планує продовжити роботу у місті-супутнику станції Славутичі.

З 2016 року Фонд «Чисте Майбутнє» активно працює над реалізацією проєктів як на території зони відчуження, так і у громадах, що постраждали від Чорнобильської катастрофи, зокрема у Славутичі та Іванківі.

Одним з головних проєктів Фонду є «Собаки Чорнобиля», мета якого полягає в зменшенні популяції собак шляхом стерилізації, що сприятиме безпеці працівників ЧАЕС та зони відчуження.

Після початку війни, Фонд зосередився на фінансовій підтримці гуманітарних проєктів та допомозі вразливим верствам населення у громадах Славутича та Іванкова. Андрій Симон з Фонду «Чисте Майбутнє» підкреслив, що їхня місія допомоги продовжиться, а підтримка тварин і надалі буде відправною точкою їхньої роботи.

Щиро дякуємо!

Співпраця ЧАЕС і Фонду «Чисте Майбутнє»: Допомога тваринам у зоні відчуження фото №1
Співпраця ЧАЕС і Фонду «Чисте Майбутнє»: Допомога тваринам у зоні відчуження фото №2
Співпраця ЧАЕС і Фонду «Чисте Майбутнє»: Допомога тваринам у зоні відчуження фото №3

Фото: Facebook: Державне спеціалізоване підприємство «Чорнобильська АЕС»

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: