Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Вихованки славутицького КДЮСШ "ОЛІМП" стали чемпіонками України з футзалу!

Вихованки славутицького КДЮСШ "ОЛІМП" стали чемпіонками України з футзалу! фото

Володимир Панченко, тренер жіночого футбольного клубу "ОЛІМП", радо повідомив про вражаючі досягнення трьох вихованок КДЮСШ "ОЛІМП" м. Славутич — Єлизавети Кузнецової, Альони Коваленко та Вікторії Сергеєвої, які тепер виступають у складі команди BUDSTARFSF м. Київ.

Вони здобули перемогу у Чемпіонаті України з футзалу серед жіночих команд — Вища ліга у сезоні 2023/2024.

У фінальному матчі проти команди "МСК Дніпро" (Черкаси) 20 квітня 2024 року команда під керівництвом Олександра Ратича здобула перемогу з рахунком 4-2. Голи на рахунку Єлизавети Кузнецової - 1, Альони Коваленко - 2 та Гриценко - 1.

Матч був надзвичайно напруженим, особливо у першому таймі, де обидві команди виявили максимальну витримку та визначеність. Господарки надавали справжній бій фавориту, і перемога виявилася нелегкою. Однак, завдяки вирішальним моментам у заключних хвилинах, команда "Будстар" зуміла вибороти заслужену перемогу з рахунком 4:2.

Жіночий футбольний клуб "БУДСТАР" заслужено отримав звання Чемпіона України у сезоні 2023/2024. Також хочемо привітати Вікторію Сергеєву з успішним виконанням нормативу Майстра спорту України з футзалу.

Редакція Славутич-ІНФО щиро вітає дівчат та тренера з неймовірним досягненням! Ваша перемога — це великий крок до заслуженого визнання та гордість для нашого міста. Бажаємо вам нових здобутків, постійного росту і невичерпного натхнення на шляху до нових вершин!

Фото: Facebook: Володимир Панченко

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: