Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Романтик чи вандал? Понівечені клумби з тюльпанами у славутицькому парку

Романтик чи вандал? Понівечені клумби з тюльпанами у славутицькому парку фото

КП "ЖКЦ" м. Славутич на своїй сторінці у фейсбук висловлює своє занепокоєння та обурення щодо актів вандалізму, які трапилися на території міста.

"Вандали продовжують свою чорну справу... Цього разу на клумбах загальноміських територій сталося псування тюльпанів. Навряд чи ця "людина" замислювалася над тим, які збитки вона завдає місту. І яку неповагу відображає її вчинок на сам перед до славутичан та працівників озеленення, які і в холод і в спеку доглядають за зеленими  насадженнями." - зазначили працівники ЖКЦ у своєму дописі.

Ми закликаємо мешканців міста не залишатися байдужими до таких подій. Псування майна громади завдає збитків не лише фінансових, а й моральних. Навіть найдрібніші акти вандалізму відображають неповагу до нашого міста та до працівників, які старанно доглядають за зеленими насадженнями, незалежно від погодних умов.

Якщо ви стали свідком або маєте інформацію про особу чи осіб, які вчинили або збираються вчинити акти вандалізму, будь ласка, не залишайтеся осторонь. Просимо вас зупинити таких людей, а також негайно повідомити поліцію. Тільки разом ми можемо зберегти красу та порядок у нашому місті.

Романтик чи вандал? Понівечені клумби з тюльпанами у славутицькому парку фото №1
Романтик чи вандал? Понівечені клумби з тюльпанами у славутицькому парку фото №2

Фото: Facebook: КП "ЖКЦ" м.Славутич 

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: