Завантаження ...
Новобудови Києва
Новобудови Києва

Славутич у жалобі: Павло Кравченко віддав життя за Україну

Славутич у жалобі: Павло Кравченко віддав життя за Україну фото

Славутицька міська рада повідомляє про трагічну втрату: в бою загинув славутичанин, солдат Збройних Сил України Павло Кравченко. 

Народився 7 лютого 1994 року у місті Славутич, він був чоловіком, який завжди готовий був допомогти та підтримати близьких у складну хвилину. Павло був добровольцем Добровольчого формування територіальної громади Славутича з березня 2023 року та відтоді став невід'ємною частиною Збройних сил України. Пройшовши військову підготовку у навчальному центрі «Десна» імені князя Ярослава Мудрого, він вступив у бій на Оріхівському напрямку Запорізької області.

20 квітня 2024 року, виконуючи своє бойове завдання, Павло загинув біля населеного пункту Роботино Запорізької області. Його втрата важко вдарила по рідній громаді та всім, хто його знав і поважав.

Висловлюємо щирі співчуття рідним, близьким, друзям і колегам Павла Кравченка. Хай його світла пам'ять буде вічною, а ми завжди пам'ятатимемо його мужність і самовідданість.

Прощання з Павлом Кравченком відбудеться 27 квітня о 12:00 у храмі в честь ікони Божої Матері «Неустанна Поміч» у Славутичі. Цей день оголошується Днем жалоби, а ми закликаємо всіх славутичан долучитися до прощальної церемонії з Героєм.

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: