Завантаження ...
Новобудови Києва

Інклюзія в дії: новий проєкт для молоді в Молодіжному просторі

Інклюзія в дії: новий проєкт для молоді в Молодіжному просторі фото

В Молодіжному просторі стартує ще один важливий проєкт: "Інклюзія в дії" за підтримки Громадської організації "ДоброСусіди".

Проєкт спрямований на сприяння подоланню стереотипного ставлення та покращення взаємин між молоддю з інвалідністю та без неї. Також він має на меті розвиток компетенцій інклюзивності, лідерства та соціального впливу серед молоді.

Головний акцент проєкту робиться на теми соціальної інклюзії, інвалідності та безбар'єрності. Він охопить різні сфери життя громади та передбачає партнерство з навчальними закладами, організаціями та установами міста.

Ключовим елементом проєкту є інформаційна кампанія, спрямована на підвищення обізнаності громади та підтримку ініціативи.

У рамках проєкту планується проведення серії заходів, спрямованих на розвиток зв’язків та співпрацю між молоддю з інвалідністю та без неї через участь в інтеграційних заходах та майстер-класах.

Проєкт "Інклюзія в дії" реалізується ГО "ДоброСусіди" в рамках програми "Мріємо та діємо", що фінансується Агентством США з міжнародного розвитку USAID Україна та виконується IREX в Україні.

Фото: Facebook: Молодіжний простір м. Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: