Завантаження ...
Новобудови Києва

Калейдоскоп талантів та перемог від Дитячої Школи Мистецтв

Калейдоскоп талантів та перемог від Дитячої Школи Мистецтв фото

Дитяча школа мистецтв міста Славутич на своїй сторінці у Facebook з гордістю ділиться досягненнями своїх учнів, які здобувають перемоги та нагороди на різноманітних мистецьких конкурсах та фестивалях. Вони не лише демонструють свої вражаючі навички, але й підіймають планку якості та репутації школи.

Редакція сайту "Славутич-Інфо" щиро вітає учнів нашої місцевої дитячої школи мистецтв з успішними виступами та перемогами на міжнародних та всеукраїнських конкурсах!

Вітаємо учнів, які вразили своїми талантами:

Валерію Скрипову, ученицю 6 класу вокального відділу ДШМ та гурт FamilyBand з перемогою у Міжнародному конкурсі мистецтв "Кращі з кращих", м. Київ 12.04.2024 р.
* номінація вокально-інструментальний жанр - 1 місце

Викладачі: Анастасія Разжигаєва, Алла Середицька

Дует у складі Архіпова Івана та Мельника Віктора, учнів 5 класу відділу струнно-щипкових та ударних інструментів Дитячої школи мистецтв з перемогою у Міжнародному конкурсі мистецтв "Кращі з кращих", м. Київ 12.04.2024 р.
* номінація Ударні інструменти - 2 місце

Викладач Михайло Архіпов, концертмейстер Марія Король

Хореографічний колектив "Юність" Дитячої школи мистецтв з перемогою у Міжнародному багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв "ПРАЗЬКА РАПСОДІЯ 2024", м. Прага, Чехія - ІІ місце

Викладач Інна Бережна, концертмейстер Алла Борисенко

Хореографічний колектив "Юність" Дитячої школи мистецтв з перемогою у Міжнародному багатожанровому двотуровому фестивалі-конкурсі мистецтв "ПРАЗЬКА РАПСОДІЯ 2024", м. Прага, Чехія - І місце

Викладач Інна Бережна, концертмейстер Оксана Лобода

Солодникова Романа, учня 6 класу фортепіанного відділу Дитячої школи мистецтв з перемогами:
І Міжнародний конкурс піаністів "PianoForte Greatfest 2024" - I місце.
VIII Міжнародний фортепіанний конкурс "Piano-Art" - І місце

Викладач Солодникова Надія Федорівна.

Гриценко Івана, учня 5 класу фортепіанного відділу Дитячої школи мистецтв з перемогою в IV Всеукраїнському конкурсі виконавців української інструментальної музики ім. Г. Жуковського - I місце.

Викладач Солодникова Надія Федорівна.

Ці перемоги — велике досягнення для наших талановитих молодих музикантів та танцюристів. Бажаємо їм подальших успіхів у творчості та нових досягнень на шляху до мистецької слави!

Фото: Facebook: Дитяча школа мистецтв місто Славутич

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: