Завантаження ...
Новобудови Києва

Гвардійці відвідали поранених побратимів перед Великоднем

Гвардійці відвідали поранених побратимів перед Великоднем фото

Чернігівські гвардійці відвідали своїх поранених товаришів напередодні свята Воскресіння Христового.

Вони відправилися до лікарень міста, де знаходяться поранені військовослужбовці, щоб виразити свою підтримку та привітати їх зі святом.

Під час зустрічі гвардійці передали своїм побратимам паски, крашанки та різні смаколики, щоб подарувати трохи святкового настрою та зігріти душі. Військовий капелан, отець Юрій, також взяв участь у візиті і розповів військовослужбовцям про значення та традиції Великодня.

«Сьогодні, у переддень Великодня ми вітаємо наших побратимів, які сьогодні зцілюють рани війни й віримо, що свято воскреслий Христос, який переміг своїм воскресінням смерть, правду над неправдою допоможе нам подолати російського ворога та наблизити нашу перемогу», –  підкреслив капелан частини, отець Юрій.

Капелан, священник Української греко-католицької церкви Храма в честь ікони Божої Матері "Неустанна Поміч" УГКЦ у м. Славутич, а також учасник операції Об’єднаних сил і чинний нацгвардієць отець Юрій Логаза прокоментував зворушливу новину на своїй сторінці:

Перші ВЕЛИКОДНІ пасочки для наших воїнів, які перебувають в медичних закладах!
Сьогодні, у переддень Великодня ми вітаємо наших побратимів, які сьогодні зцілюють рани війни й віримо, що свято воскреслий Христос, який переміг своїм воскресінням смерть, правду над неправдою допоможе нам подолати російського ворога та наблизити нашу перемогу.

Гвардійці відвідали поранених побратимів перед Великоднем фото №1
Гвардійці відвідали поранених побратимів перед Великоднем фото №2
Гвардійці відвідали поранених побратимів перед Великоднем фото №3

Фото: Facebook: Військова частина 3082

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: