Перевтілення: Результати проєкту, що надихає до краси і підтримки

Фінальна частина "Перевтілення" для Оксани, матері Андрія Кириєнка, захисника, який загинув захищаючи нашу державу, стала важливим етапом у її житті.

Фінальна частина "Перевтілення" для Оксани, матері Андрія Кириєнка, захисника, який загинув захищаючи нашу державу, стала важливим етапом у її житті.

Після вибору одягу разом з консультантом з підбору одягу Тетяною Юдіною та візиту до перукаря Олени Пугач наші пригоди продовжилися. Героїню чекав день, наповнений заходами, які додали їй впевненості та краси.

У п'ятницю, перед важливим днем, вона відвідала студію манікюру Анни Мазуренко, де її нігті набули бездоганного вигляду, а її брови стали ідеально змодельованими завдяки роботі Анастасії Незнамової.

На ранок суботи, згідно з розкладом, на Героїню чекав мейкап від Олени Пугач. Завдяки майстерності візажиста, вона виглядала як справжня королева. О 13:00 вона вирушила на фотосесію з Олександром Купним та Анною Темніковою. Фотосесія в одязі від MilaModa, магазину Людмили Ковалевської, стала справжнім відкриттям для Оксани. Вона навіть не підозрювала, що магазин подарує їй усі образи, які вона приміряє. Одяг подарував магазин MilaModa

О 17:00 чекав на неї концерт- акція єдності славутичан з новими мешканцями, де Героїня також вийшла на сцену Кіноконцертного комплексу.  

Після виступу вона отримала подарунки від Тетяни Губи, Ніни Ходаківської, місцевої влади та від магазину MilaModa, які стали приємним додатком до цього чудового дня.

Оксану прийшли підтримати чоловік, дві онучки — доньки сина, та невістка. Для них це також важливий день. Як сказала сама героїня що такою красивою її онуки ще не бачили. Кожен день вони її зустрічали і раділи з новими змінами у її образі.

Дякуємо усім причетним феям краси  та Соціально психологічному Центру м.Славутич, місцевій владі до такої казкової події.

[GALLERY-665]

Фото: Олександр Купний

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: