КДЮСШ-ОЛІМП здобуває перемогу на чемпіонаті з футзалу у Славутичі

Команда жіночого футбольного клубу КДЮСШ-ОЛІМП міста Славутич виборола перемогу на турнірі з футзалу, який відбувся в нашому місті.

Команда жіночого футбольного клубу КДЮСШ-ОЛІМП міста Славутич виборола перемогу на турнірі з футзалу, який відбувся в нашому місті.

У рамках Відкритого Чемпіонату Славутича з футзалу серед команд дівчат U-11, що відбувся 10 травня 2024 року, п'ять команд змагалися за звання найкращої. Змагання пройшли у форматі мінітурніру, де кожна команда зіграла з усіма іншими за коловою схемою.

Переможцем турніру стала команда КДЮСШ-ОЛІМП міста Славутич, яка виграла всі свої матчі. Друге місце посіла команда з Броварів, а третє — команда дівчат з Конотопу. Під час урочистого закриття змагань всі присутні вшанували пам'ять загиблих захисників України хвилиною мовчання. Команди отримали кубки та медалі.

Визнання заслужили гравці команди зі Славутича — Спиця Вікторія та Ісаченко Тоня, які виявилися найкращими на полі. Спеціальні медалі за відмінний виступ були вручені Ющенко Саші та Костіні Лері. Висловлюємо подяку всім, хто допомагав у організації змагань, а також вболівальникам, що прийшли підтримати наших дівчат. Окрема подяка колективу КП Уфкст за підготовку спортивного залу до проведення турніру.

[GALLERY-666]

Приєднуйтесь до наших сторінок в соцмережах і слідкуйте за головними подіями: